Rólunk Mondták

Kenyeres Biztonságtechnika Kft

“Térváz Kft-t ajánlás útján ismertem meg. 2011-ben kezdődött meg a közös munkánk a 7000m2-es lemezmegmunkáló üzemünk és irodaépületünk engedélyezési tervének elkészítésével. Olyan partnert kerestem, akivel az álmaink, ötleteink megvalósítása nem jelent problémát és a gondolattól a tervezésen át a kulcsrakész kivitelezésig terjed a tevékenységi körük. Térváz Kft-ben megtaláltam mindazt, amit egy ilyen komoly beruházás kíván. Szimpatikus fellépés, magas szintű szakmai felkészültség, rugalmasság, Európai Uniós támogatások adminisztrációjának nagyfokú ismerete.

Az új szerelőüzemünk kivitelezési munkáit (amelyet szintén a Térváz Kft tervezett) mindenképp rájuk szeretném bízni, mert tudom, hogy jó kezekben van…”

Kenyeres László
ügyvezető-tulajdonos
Kenyeres Biztonságtechnikai Kft.

Magyar Posta Zrt.

„A Térváz Kft. 2014. júliusában közbeszerzési eljárás nyerteseként szerződött a Magyar Posta Zrt-vel egy Európai Unió által támogatott, EU forrás-finanszírozású, 1.032 m2 alapterületű meglévő acélszerkezetű csarnokrész tervezési és felújítási munkáira.

A tervezés során pontos, precíz, részletes, mindenre kiterjedő tervdokumentációt készítettek. A kooperációs egyeztetéseken konstruktívak, rugalmasak voltak. Megrendelő igényeit minden esetben szem előtt tartották, egyeztetésre, megállapodásra készek, együttműködők voltak. A kivitelezési munka során jól felkészült szakemberekkel, szervezetten, minőségben, határidőre teljesítettek.

Az EU-s finanszírozással kapcsolatos elszámolásban együttműködőek voltak, segítve a folyamatot annak megfelelőségénél.

A Megrendelő részéről elégedettek vagyunk a projekt munkájukkal, szakmai felkészültségükkel, így ajánljuk a velük való kapcsolatot más építtető részére is.”

Bősze István
Igazgató, Beruházás-megvalósítási Szolgáltató Központ
Magyar Posta Zrt.

GE-CO Hungary Kft. Budaörs

“Megbízható, pontos és szép munkát végeznek. Minden kérésünkhöz pozitívan állnak hozzá, megoldás orientáltak. Üde színfolt a mai magyar építőiparban. ”

Juvancz Dóra
Ügyvezető
GE-CO Hungary Kft. Budaörs

FERZOL Lemezmegmunkáló Kft.

“A FERZOL Kft részéről Bíró Zoltán ügyvezető és egyben tulajdonos 2009-óta ismerem a TÉRVÁZ Kft-t. Az első munkájuk egy 4400 m2-es üzemcsarnok és raktár volt, amit úgy döntöttünk menet közben, hogy még bővítjük 2200 m2 üzemrésszel. Ajánlás alapján érkeztek hozzánk, ami a legjobb a piacon.

A közel 9 hónapos első munkakapcsolat alatt mondhatom (aki a munkát szereti) öröm volt velük együtt dolgozni. A kemény alku után megegyezés szerint kezdődött, és folytatódott az egész kivitelezés. Az építkezés folytán a nem várt feladatok kezelése és megoldása rugalmasan és ami a legfontosabb, részemről alig észrevehetően megoldódtak.

Szakmailag jól felkészült alkalmazottakkal, megbízható alvállalkozókkal végezték a munkát határidőre. Nagyon fontos, hogy az esetlegesen felmerülő garanciális javítások kezelése, és javítása a lehető legrugalmasabban történt, és történik. Szeretném, ha az elkövetkező időben is legalább ilyen, vagy még jobb kapcsolatban tudnánk közösen fejlődni. Kívánom, hogy a Becsület, és Megbízhatóság zászlója lobogjon előttetek, és partnereitek előtt kapcsolatotok kezdetén és mindvégig.

Sok sikert a következőkben.”

PONTOSSÁG TESZI AZ EMBERT EGÉSSZÉ!    Jelmondatommal zárom soraimat.

Bíró Zoltán
Cégtulajdonos, Ügyvezető igazgató
FERZOL Lemezmegmunkáló Kft.

Camilleon Kft.

2010 augusztusában bíztuk meg a Térváz Kft-t, egy korszerű, két daruval felszerelt, alacsony költségekkel üzemeltethető, légkondicionált, kb. 1400 m2-es szerszámkészítő csarnok felépítésével. Ez volt cégünk első építkezése. A kivitelező kiválasztását több körös versenyeztetés előzte meg. A fiúk állták a sarat. Végül személyes szimpátia alapján döntöttünk úgy, hogy velük dolgoznánk együtt.

Nem bántuk meg, ha újra építkezünk Velük fogjuk tenni.

Az építkezésbe természetesen műszaki ellenőrt is bevontunk, aki a műszaki ellenőrzés mellett építésvezetéssel is foglakozik. Gondoltuk “rablóból lesz a legjobb pandúr”. A műszaki ellenőr véleménye mindent elárul róluk, mely így szólt: “kimondottan intelligens csapat”.

Somkuti György és Turi Péter
Cégtulajdonosok
CAMilleon Kft.

T-Plasztik Kft.

„Térváz Kft-t 2010-ben ismertem meg ajánlás útján. Cégünk cca. 4300m2-es raktár építését határozta el, amihez megfelelő tervezőt és generálkivitelezőt kerestünk.

A projekt megvalósításában Térváz Kft. munkatársai kimagasló szakmai felkészültséget és problémamegoldó képességet tanúsítottak. Az EU pályázati elszámolásban illetve lebonyolításában maximálisan részt vettek, megkönnyítették számunkra a támogatási pénzek lehívását.

Bízom benne, hogy cégünk fejlődésével az új igények kielégítésének kapcsán újra dolgozhatunk velük!”

Katona Gábor
Cégtulajdonos, Ügyvezető
T-Plasztik Kft.

T&K Logisztika Kft.

„A Térváz Kft-való együttműködésünk teljesen zavartalan volt, ami egy ekkora volumenű, (közel 1000m2-es csarnok mosóhelyiséggel, fényező kabinnal, szervizzel, raktárral) és összetettségű (pályázat keretén belüli) projekt esetén szinte példátlan. A műszaki hátterük és hozzáértésük miatt a beruházásunk végig zökkenőmentesen haladt, pedig akadt egy-két nem várt komoly probléma.

A szerződéses ár és az összes bekerülési költség közt minimális volt a különbség és az is csak megrendelői vagy kényszerű változtatásokból fakadt.

A céget bátran merem ajánlani generálkivitelezői munkára.”

 

Balla Zsolt
Cégtulajdonos, Ügyvezető
T&K Logisztika Kft.

Prospera Europe Kft.

"Minden cég életében elkövetkezik az a pillanat, amikor szeretné egy olyan ingatlanban végezni a munkáját, melyre büszke lehet. Mindenki szépet, jót, értékállót szeretne, versenyképes áron, mely rögtön felveti a kérdést: Kivel tudom mindezt megvalósítani?

Cégünknél is felvetődött a kérdés és válasz a Térváz Kft. volt.

Hozzáállásuknak, kiemelkedő szakmai tudásuknak és precíz, pontos adminisztrálásuknak köszönhetően első osztályú minőségben épült meg ingatlanunk. Nem véletlen, a projekthez nyert EU-s támogatás folyósítása is 60 napon belül megtörtént!

Bízom benne, hogy következő beruházásunknál is a Térváz Kft. lehet a partnerünk!"

 

Böröcz András
Cégtulajdonos, ügyvezető
Prospera Europe Kft.

Díjbeszedő Holding Zrt.

A Térváz Kft-vel 2014. év folyamán három csarnoképületet építettünk, illetve újítottunk fel. A munkákat versenyben nyerték el. Áraik korrektek, műszaki tevékenységük, szervezettségük, kivitelezés vezetésük messze átlag feletti. Minden beruházónak ajánlom őket. Mi is meghívjuk a Kft-t következő versenyünkbe.  (Kivitelezésről)

A Kft csarnok tervezést, felmérési terveket, megvalósulási terveket készített cégünknek. A tervezési munkákat fővállalkozásban nyerték el. A tervekt korrekt árron, ütemterv szerint, jó műszaki tartalomal valósultak meg. (Tervezésről) 


Petró László
Üzemfenntartási osztályvezető
Díjbeszedő Holding Zrt.  

Honsa Kft.

"A Térváz Kft-vel lassan 5 éve vagyunk munkakapcsolatban. Már az  első benyomás,- ami számomra , néha megtévesztő , eddigi üzleti, emberi tapasztalatom alapján, -bíztató volt.  Két csarnokot terveztek meg, és építettek meg a Honsa Kft.részére. A felsőbb vezetés bizalmunkat a szakmai vezetés, felelős műszaki vezető, építésvezető pedig elismerésünket vívták ki- az építkezések tartama alatt a kooperációkon végig felkészülve, rugalmasan vettek részt. A két csarnok határidőre készült el, a német tulajdonossal  egyetértve  javasolni tudom a velük együtt Építkezést."

Dr. Rácz Zsuzsanna
ügyvéd
Honsa Kft.