Csarnoképítés - Minőség

BISNODE AAA

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a TÉRVÁZ ÉPÍTŐIPARI KFT. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, alvállalkozóink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

A TÉRVÁZ Építőipari Kft a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a TÉRVÁZ ÉPÍTŐIPARI KFT.a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

Minőség

 

 

 

 

A Térváz Kft. minőségpolitikájának alapja a Megrendelők igényeihez való lehető legjobb alkalmazkodás. Célunk, vevőink megtartása és újabb vevők megnyerése.

Ennek érdekében 2001-től fogva az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek megfelelően kidolgozott minőségügyi rendszert építettünk fel. 2015. januárjában gyártói alkalmasságunk bizonyításának céljából EN 1090-1:2009 szabványt vezettünk be.

A tanúsításokat a világ egyik legrégebben alapított műszaki felügyeleti szervezete a TÜV Rheinland végezte.

A Társaságunk az eredményes működés érdekében minden évben minőségcélokat fogalmaz meg. Folyamatosan figyelemmel kíséri a vevők véleményét, felhasználva folyamatai és termékei tökéletesítésére.

Társaság folyamatosan kezdeményezi új módszerek, eszközök alkalmazását, a munkavállalók minőségszemléletének folyamatos javítását.

 
TÉRVÁZ Építőipari Kft. KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít


2016-ban hetedszer tették mérlegre a hazai márkákat a MagyarBrands bírálói. Idén először immár három kategóriában díjazta a Szakmai Bizottság a márkákat: kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka, és innovatív márka kategóriában.


A MagyarBrands-díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. A kiváló fogyasztói márkák kiválasztását a GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás (ismertség, kedveltség) eredményei is befolyásolják.


A Szakmai Bizottság döntése alapján a TÉRVÁZ Építőipari Kft. KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai üzleti TOP márkák egyikeként.

TÉRVÁZ Építőipari Kft. KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít
COFACE Tanusítvány 2018

 


COFACE Hungary tanúsítja, hogy a TÉRVÁZ Építőipari Kft. megfelel a Tanúsítvány feltételeinek.

A Tanúsítvány a COFACE Céginformációján és rendszeres monitorozásán alapul. Tovább léphet a cég ellenőrzött weblapjára, ahol további részletes információkat és a tanúsítvánnyal ellátott cégek weblapjainak hitelesített listáját találja.

A  COFACE  hivatalos weblapja