A TÉRVÁZ KFT. IS SEGÍT A JÁRVÁNY IDEJÉN

A TÉRVÁZ KFT. IS SEGÍT A JÁRVÁNY IDEJÉN
Cégünk is csatlakozott a kialakult járványhelyzetben segítséget felajánló vállalatokhoz.

A Kiskunhalasi Semmelweis Kórház üzemeltetési csoportvezetője, Petrovics Máté sürgős ajánlatot kért a mentősök fogadó-fertőtlenítő és pihenő helyiségekből álló hőszigetelt épületének, valamint a Fertőző Osztály biztonságos megközelítését szolgáló külső-védelmi folyosónak a legyártására. A gyors kivitelezés érdekében  Kiskunhalas Város polgármestere, Fülöp Róbert is megkeresett bennünket.
A Térváz Kft. a szükséges anyagok beszerzését és a soron kívüli gyártást azonnal megkezdte. A mentősök fogadóépületét március 30.-ára, a védelmi folyosót április 14.-ére a helyszínre szállította.


 Ahogyan arról Tóth Ferenc, a Térváz Kft. tulajdonos-ügyvezetője a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház képviselőjét is tájékoztatta, cégünk tulajdonosai és vezetősége úgy döntött, hogy a kialakult rendkívüli helyzetre való tekintettel a fenti létesítményeket segítségnyújtásként, ellenszolgáltatás nélkül adományozza a kórház részére. A Kiskunhalasi Kórház igazgatója, Dr. Szepesvári Szabolcs megköszönte, és úgy fogalmazott, hogy példaértékűnek tartja a Térváz Kft. felajánlását.


Nagy örömmel töltött el bennünket, hogy az alábbi szállítóink, alvállalkozóink tudomást szerezve arról, hogy felajánlásban szándékozunk az építményeket elkészíteni, azonnal a jó ügy mellé álltak, és támogatták szándékunkat.
Szállítás: Jó-Trans Kft.
Daruzás: Cocomara Kft.
Lemezek: Polmetál Pruszynski Kft.
Lágyfedés: Víz-Stop Kft.

Ezúton is szívből köszönjük a segítségüket a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház nevében is!

(A kép az üzembehelyezés előtt készült.)