BUSINESS SUPERBRANDS - minősített minőség: elismerés a legkiválóbb márkáknak

BUSINESS SUPERBRANDS - minősített minőség: elismerés a legkiválóbb márkáknak
A TÉRVÁZ első alkalommal a díjazottak között.

Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

Hisszük, hogy a minősítés, amelyet a TÉRVÁZ elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóink, ügyfeleink mindennapi választásához.

A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

Idén kilencedik alkalommal ült össze a jelenleg 22 tagú, független szakemberekből álló zsűri, akik a Bisnode-adatbázis segítségével döntöttek arról, hogy mely üzleti márkák viselhetik a Business Superbrands védjegyet. A bizottság döntése alapján a TÉRVÁZ márka elnyerte a BUSINESS SUPERBRANDS 2016 elismerést.

„Társaságunk nem csupán az elmúlt egy év, hanem az 1981-es alapítás óta eltelt több, mint három évtized munkájának eredményeként tekint a Superbrands díjra. Cégünk az alapítás óta hatalmas fejlődésen ment át, mára a csarnok építés minden területére (tervezés, gyártás, generál kivitelezés) megoldást tudunk nyújtani. 

Az elmúlt 35 év alatt - Megbízóinkkal és Alvállalkozóinkkal karöltve – a folyamatos innovációt tűztük ki célul: a legújabb technológiai trendek implementálása mellett Társaságunk az általa alkalmazott, magas színvonalú szakemberek továbbképzésére is komoly hangsúlyt fektet – az elismerés tehát közös sikerünk!” – mondta Petőcz András, a Térváz Építőipari Kft. ügyvezetője.